Historie

Tidligere afholdte ture i Sydjylland - KLIK HER

Tidligere afholdte tur i Nordjylland - KLIK HER

Grøn Veteran-køredag blev startet i 2011 af Henrik Teller og Henrik Klitskov, som ønskede at lave en lokal pendant til den nationale motorhistoriske køredag, der afholdes af mange forskellige veteran-klubber og foreninger i hele Danmark.
Allerede fra starten lå det helt fast, at formålet med disse ture kort og godt skulle være at finde en flot og hyggelig rute, helst langt væk fra ALFAR vej – og denne rute skulle indeholde nogle forskellige historiske steder med stop/pause.

De historiske steder spænder over en meget bred tidshorisont, som går fra omkring 1200-tallet og op til omkring afslutningen på den kolde krig.

Foruden ruten og selve stederne der besøges, ligges der også stor vægt på det sociale i selve arrangementet. Det skal simpelthen være en hyggelig dag for samtlige deltagere, såvel voksne som børn.

Arrangementet Grøn Veteran-køredag har ingen specielle tilhørsforhold til foreninger, klubber eller andre interesse-organisationer.  Alle med et militærhistorisk køretøj er meget velkommen til at deltage i Grøn Veteran-Køredag.

I 2016 påtog Kim Johansen sig at arrangere tilsvarende ture i det nordjyske. Den første afvikles Grundlovsdag 2017.

 

 

Copyright © 2023 Grøn Veteran-Køredag. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.
Joomla templates by a4joomla