2019 Sydjylland

Grøn Veteran-Køredag, Syd- og Sønderjylland 2019

Alle er velkomne
Har du lyst til at køre en tur i din militære veteranbil på den nationale motorhistoriske køredag (Grundlovsdag – 05 JUN 2019), så får du her mulighed- en ved at møde op ved Gendarmernes Garage (Solsikkevej 2a, 6100 Haderslev) mellem kl. 0900 og 0945.

Kl. 1000 kører vi fra Haderslev, og via små veje over Sønder Vilstrup, Genner, Løjt Kirkeby og Jørgensgård Skov til Åbenrå, hvor vi dels får mulighed for at se en moderne hjemmeværnskutter og dels holder frokostpause.
Du kan enten spise din medbragte mad, eller købe mad på Havnegrillen, der ligger tæt på hvor vi parkerer.

Efter pausen kører vi videre over Varnæs og Blans til Sønderborg, hvor vi parkerer ved Sønderborg Slot. Her slutter turen, men der er mulighed for at besøge slottet (egenbetaling på 80,- kr. for voksne, børn u/18 gratis).
Deltagergebyret er 25,- kr. pr. deltager.
Betaling på dagen – kontant eller MobilePay.

Bindende tilmelding via mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) senest søndag den 2. juni 2019.

Eventuelle spørgsmål kan også fremsendes på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Indbydelse - KLIK HER

Tidligere ture afholdt i Sydjylland - KLIK HER

 

Tillæg vedrørende folketingsvalget 05. juni 2019:

Som de fleste nok har hørt, er der udskrevet folketingsvalg til afholdelse den 5. juni – samme dag som Grøn Veteran-Køredag. Efter moden overvejelse har vi besluttet at gennemføre årets udgave af køredagen i afdeling Syd- og Sønderjylland.
Det almindelige er at valgstederne har åbent i tidsrummet 0800 til 2000. Det er muligt at der først åbnes 0900 da det jo afholdes Grundlovsdag. Det skulle derfor være muligt at nå at stemme efter hjemkomst, da vi forventer at være i Sønderborg senest kl. 1600.
Alternativt kan man vælge at brevstemme. Det kan man fra tre uger før valgdagen til og med den tredjesidste hverdag før valgdagen, herunder lørdag.

Med venlig hilsen
Styregruppen

DK Syd

Joomla templates by a4joomla